Workshops en Masterclasses

Samen unieke barbecue gerechten bereiden. Leer tips en trucs van een ervaren pittmaster en ga naar huis met inspiratie en technieken om indruk te maken op uw eigen barbecue gasten. Maar vooral genieten van barbecue.

★ The BBQ Barn ★

Hèt barbecue belevingscentrum van Nederland! Met recepten en onder begeleiding van ervaren pittmasters ga je zelf barbecue gerechten bereiden op onze barbecues


Individueel of met een groep

Check onze kalender en schrijf je in voor één van de workshops! Of reserveer exclusief met een groep vanaf 15 personen. Voor beschikbaarheid en reserveren ga naar http://barbq.academy

Kom naar Uddel voor de beste BBQ beleving!

Per workshop of masterclass ontvangen we 15 tot 30 personen. Maak kennis met de Smoker, de Keramische barbecue/Kamado-style, Kettle style bbq, Pellet Grill, Woodfire-grill, Dutch oven en meer.

Tijdens onze workshops en masterclasses besteden we aandacht aan het verschil tussen grillen, high and fast en low&slow barbeque, verschillende type bbq's, tijd en temperatuur, aansteken en op temperatuur houden, voorbereiding en meer. We demonstreren de bereiding van eerlijke kwaliteitsproducten.


De Grootste Outdoor Living Mall van Europa!

Met 35.000 m² inspiratie en beleving!

s’Werelds Gootste BBQ Showroom!

Alles voor barbecue onder 1 dak

★ The BBQ Barn ★

Hèt barbecue belevingscentrum van Nederland!

Barbecue Workshops, Masterclasses en Demonstraties.

Fonteyn Outdoor Living Mall,

BBQ Showroom en BBQ Barn

Meervelderweg 52

3888 NK UddelWorkshop Reserveren

Een individuele workshop reserveren

Voor individuele deelname of deelname met een kleine groep(minder dan 15 personen) kun je terecht op onze website. Controleer op de Workshop-Kalender beschikbaarheid en je kunt direct boeken en betalen. Ga naar www.barbq.academy

 

Een workshop cadeau geven

Leuk om te krijgen! Geef een halve of hele dag barbecueplezier, infotainment en culinair genieten. Op onze website en in onze winkel vindt je “Workshop Cadeaubonnen” en meer leuke geschenken voor barbecueliefhebbers. Ga naar www.barbq.academy

 

Een exclusieve workshop met een groep reserveren

Met een groep van 15 à 30 personen kun je exclusief een workshop naar keuze reserveren. (Met minder dan 15 personen kan ook. Maar dan betaal je voor 15.) Neem even contact met ons op dan kunnen we beschikbaarheid controleren en de gewenste datum voor je vastleggen. Een groepsreservering is pas definitief als de kosten zijn voldaan. Neem even contact met ons op voor een groepsreservering.

Infotainment en culinair genieten

We ontvangen je met een Hard BBQ Lemonade en een barbecue snack. We stellen ons aan je voor en vertellen wat over barbecue. Dan presenteren we de gerechten van vandaag en gaan we aan de slag.

De workshops zijn inclusief

Koffie en thee, een welkomstdrankje en hapje, de te gebruiken materialen, een maaltijd van de bereidde gerechten, een handout met informatie en recepten van de dag en persoonlijk certificaat van deelname maar vooral veel gezelligheid en lekker eten.


Allround Barbecue Workshops

Tijd:

ca. 3½ uur

ca. 5½ uur

ca. 8½ uur

ca. 12 uur

 

Niveau:

**

***

****

*****


Thema Barbecue Workshops

Workshop:

- Ultimate Burger Class

- Steak Only

- Fish on the Barbie

- Custom Barbecue Class (Workshop op maat)

 

 

Tijd:

ca. 3½ uur

ca. 3½ uur

ca. 3½ uur

Up to you

 

Niveau:

***

***

***

Up to you


Programma van de Workshops

  • Ontvangst, inschrijven, koffie en thee
  • Hard BBQ Lemonade en een barbecue snack.
  • Inleiding en uitleg van de gerechten.
  • Met behulp van recepten en demonstraties van onze pittmasters ga je zelf barbecue gerechten bereiden op onze barbecues. We barbecueën voldoende voor alle deelnemers.
  • Als de gerechten klaar zijn gaan we er samen van genieten. 
  • Samenvatting en evaluatie. Na afloop krijg je de informatie en de recepten van de dag mee naar huis.
  • Uitreiking persoonlijk Certificaat van Deelname.

* Let op!: Gerechten en programma ter indicatie. Afhankelijk van het seizoen, het gezelschap of verkrijgbaarheid van de ingrediënten kunnen we desgewenst of noodzakelijk het programma aanpassen.