In Amerika, hét land van de barbecue, hebben wij de afgelopen twintig jaar veel inspiratie en ervaring opgedaan met barbecue kruidenmelanges en rubs. Na elke reis werkten we in Nederland verder aan onze eigen unieke barbecueproducten.

 

 

We ontwikkelden onze producten in eerste instantie voor deelname aan exclusieve wereldwijde barbecuecompetities.

Met ons team - ‘The Dutch BBQ Crew’ - hebben we belangrijke awards gewonnen.

In 2015 wonnen we de internationale ‘Whole Hog Award’ en werden we wereldkampioen BBQ!

 

 

Omdat we onze passie voor barbecue graag met andere liefhebbers delen, zijn we twee jaar geleden gestart met het produceren van een eigen barbecuelijn voor de Europese markt. Wat begon met een paar doosjes op de achterbank - die we persoonlijk afleverden bij barbecuespeciaalzaken en restaurants - is uitgegroeid tot een exclusief netwerk van distributeurs en wederverkopers in Europa.

 

 

Onze barbecuelijn bestaat uit rubs, sauzen en pekel. Vernieuwende melanges, pure ingrediënten en authentieke recepten. Waar andere barbecueproducten vaak voor meer dan de helft uit zout bestaan, bevatten de BBQ Rubs van Grate Goods slechts 20% zout. Hierdoor is er meer ruimte voor kruiden, specerijen en dus voor smaak. We gebruiken uitsluitend premium kwaliteit natuurlijke kruiden en specerijen voor onze melanges. Daarom zijn onze producten geschikt voor zowel voor ‘high and fast’ grillen als voor urenlange ‘low and slow’ bereidingen, zonder enig smaakverlies.

 

 

Grate Goods, producten ontwikkeld uit liefde voor BBQ