We barbecueën waar & wanneer we maar kunnen. Authentiek en ongecompliceerd. Eerlijke producten bereiden op een houtskool- of houtvuur BBQ.  Omdat wij onze passie voor de barbecue graag met andere liefhebbers delen, organiseren we stoere BBQ workshops. Wilt u ook leren grillen als een echte pitmaster?

 

Tijdens onze workshops vertellen wij u alles over de verschillende soorten BBQ’s, de diverse grilltechnieken en het verschil tussen high&fast en low&slow BBQ. We gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten en dat proef je!

 

 

Workshop mogelijkheden

U kunt zich individueel of met een groep inschrijven voor onze BBQ workshops via de website. Voor een actueel overzicht kijkt u online naar de  workshop kalender. Komt u met 15 personen of meer, dan kunt u het beste per mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij maken dan graag persoonlijk uw reservering in orde. Om alle deelnemers voldoende ruimte te geven en voldoende te kunnen leren is de maximale groepsgrootte voor onze workshops 30 personen.

 

Onze workshops worden gegeven op diverse locaties, door 1 van onze pitmasters. Bekijk het lijstje om te zien welke locatie en datum passend voor je is!

 

Haarlem

 

Uddel

 

Nunspeet

 

Putten

 

Dongen

 

Ijmuiden

 

 


Download
Grate Goods - Workshop Brochure
DEF_Workshops Grate Goods_mrt18_LR.pdf
Adobe Acrobat document 2.0 MB